Proč se Vám naše concierge služby mohou hodit?

Naše concierge služby jsou považovány za luxusní z několika důvodů. V první řadě nabízejí bezkonkurenční pohodlí a osobní pozornost, která je často spojována s luxusem. Jsme odhodláni splnit každý váš požadavek, velký i malý.

Co pro Vás můžeme zajistit?

Dopřejte si luxus v podobě kompletně zajištěné cesty. Cesta začíná upozorněním na čas odletu v daný den, přistavením vozu k rezidenci, převoz na letiště. Zde odbavení v neveřejném prostoru v horizontu minut a doprava přímo k letadlu společně s Vašimi zavazadly.

Samozřejmostí je maximální úroveň servisu během letu dle Vašeho přání počínaje cateringem až po splnění Vašich speciálních přání.

Po příletu, nemusíte ztrácet čas čekáním na zavazadla. Ta jsou po celou dobu s Vámi, takže nehrozí jejich ztráta a máte je ihned k dispozici. Následuje transfer do cílové destinace autem, helikoptérou či jachtou.

Zařídíme Vám i ubytování a jakékoli další aktivity jako např. vstupenky na různé akce ať sportovní, či kulturní, rezervace v oblíbené restauraci, soukromé prohlídky, klubové vstupy, privátní stůl v kasínu apod. Potřebuje zajistit baby sitting? Není problém. Můžeme zajistit i převoz Vašeho domácího mazlíčka.

Jsme tady pro to, abychom vám pomohli usnadnit a zpříjemnit váš život. Neváhejte nás požádat o pomoc s čímkoli, co může zlepšit váš zážitek.