Proč létat soukromým letadlem?

Cestování soukromým letadlem je vynikající volbou pro ty, kteří hledají luxus a pohodlí. Pro ty, kteří ocení to, že ráno odletí na schůzku, dostaví se na ni bez únavy z letu a večer se vrátí v pohodě domů.

Jaké výhody získáme díky létání soukromým letadlem?

Soukromé létání nabízí mnoho výhod, které komerční lety nemají. Ušetříte značné množství času, protože nemusíte být na letišti hodiny před odletem. Stačí přijet jen pár minut před odletem, což vám umožní vyhnout se dlouhým frontám a nepříjemnému mačkaní ve frontách. Soukromá letadla také nabízejí větší flexibilitu a umožňují vám lépe plánovat vlastní program. Soukromá letadla navíc nabízejí pohodlnější přepravu ve kvalitnějším prostoru, umožní Vám personalizovaný zážitek, včetně výběru spolucestujících a vytvoření vlastního soukromého prostoru. Máte větší soukromí a bezpečí, protože víte, s kým cestujete. Nemusíte se bát o zavazadla. Tato letadla jsou také vybavena nejmodernější bezpečnostní technikou a létají na nich zkušení piloti.

Pokud jde o nákladovou efektivitu.

Tady jednoznačně platí, že „Čas jsou peníze“, tolik z hlediska byznysového a z hlediska kvality života je jasné, že Vám zbyde více času na rodinu i zábavu. Čas se šetří v mnoha rovinách. Ta první je plánování času – Vy jste ten, kdo určuje kdy se kam dostavíte. Odpadá závislost na nabídce běžných letů ať při prvním letu, nebo při čekání na navazující lety. Odpadají problémy se zpožděním letu, nebo dokonce jeho zrušením. Další velká časová úspora je při odbavení na letištích. A zde jde opravdu o hodiny během každého letu. Nemusíte být na letišti 2-3 hodiny před odletem a ani nemusíte čekat u pásu až Vám vyloží zavazadla. Výhodou je zajištění všech potřeb a nemusíte tedy shánět dopravu do hotelu, ani hotelový pokoj. Vše je zajištěno. O servisu během letu a kvalitě občerstvení není třeba hovořit.

Je také třeba zmínit, že nejen prací živ je člověk. Je tedy zřejmé, že už cesta na dovolenou, nebo například s přáteli na např. na golf, lyže nebo motorky, může být příjemným zážitkem a vlastně již startem zážitku.

Nakonec je třeba zmínit…

…že cesta na dovolenou může být příjemným zážitkem, a ne nutným zlem. Navíc nabízejí lepší občerstvení a služby nejen na palubě, což vám umožní užít si pohodlnější a příjemnější let. Také máte nad svou cestou větší kontrolu a v případě potřeby můžete provést změny na poslední chvíli. Poskytují více přizpůsobený zážitek, což vám umožní přizpůsobit letový zážitek vašim preferencím.

Závěrem lze říct, že soukromá letadla nabízejí luxusní, pohodlný a efektivní způsob cestování, což z něj činí lepší možnost ve srovnání s komerčními lety.